Guanyem la llibertat des de cada poble i ciutat! 24 de maig de 2015

El 24 de maig els ciutadans hem d’anar a votar per aconseguir que el nostre ajuntament estigui a les mans de les persones i partits que ens garanteixin el bon govern del nostre poble o ciutat. Aquesta vegada, però, també hem de votar perquè el nostre ajuntament es comprometi de valent amb la independència de Catalunya i amb la llibertat del poble català.

Elegirem els governs dels municipis tenint a la vista unes eleccions al Parlament, per al 27 de setembre, que han de ser transcendentals: el 27-S, on tot comença, ha de ser el plebiscit per la independència que els poders espanyols no ens deixen fer de cap altra manera. Mai com en aquestes dues eleccions d’enguany els catalans tindrem tanta capacitat per canviar les coses: per elegir el govern del municipi i el govern del que ha de ser el nou Estat català.

Per assegurar l’èxit del procés nacional, cal més que mai el compromís dels ajuntaments amb la independència. Perquè els governs municipals i les institucions locals que se’n deriven seran claus per fer costat al nou Parlament i el nou govern de la Generalitat sorgits de les eleccions del 27-S, que hauran de tirar endavant la constitució de la República Catalana.

Els Ajuntaments per la Independència

Guanyem la llibertat des de cada poble i ciutat!
24 de maig de 2015

Aquest 2015, doncs, tenim l’oportunitat de decidir alhora com organitzem el govern de cada municipi i també de decidir el nostre futur com a país, sota els principis de la llibertat, la democràcia i la participació de la ciutadania. És a les nostres mans aconseguir-ho!

L’Assemblea Nacional Catalana demana als ciutadans de Catalunya que participin a les properes eleccions municipals del 24 de maig. Així mateix, expressa el seu suport a les candidatures que han assumit el compromís de fer dels municipis l’eix de la construcció del nou Estat independent i de la renovació del país. Perquè s’han  compromès a donar suport a les resolucions per a la constitució de la República Catalana del Parlament que sorgirà el 27-S, a constituir l’Assemblea Catalana de Càrrecs Electes i a reforçar l’Associació de Municipis per la Independència, com a instruments al servei del procés polític que estem vivint.

Al nostre municipi les candidatures compromeses amb el procés d’independència són:

– Convergència i Unió

Convergència i Unió i ANC Barberà

Signatura del «Compromís per la Independència» de Convergència i Unió

– Esquerra Republicana de Catalunya

Esquerra Republicana de Catalunya i ANC Barberà

Signatura del «Compromís per la Independència» de Esquerra Republicana de Catalunya

Guanyem la llibertat des de cada poble i ciutat!
24 de maig de 2015